fbpx

SKU: 3831126100506 Kategorija:
24,96
Širina

2.25

Promjer

16

Namjena

Moto gume

Brand

Mitas

Često postavljana pitanja

Sukladno članku 43.c Zakona o zaštiti potrošača, kupac ima pravo obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana od primitka robe da odustaje od ugovora, bez potrebe da navede razlog svoje odluke. Roba se mora vratiti u sljedećih 30 dana. Jedini trošak koji snosi potrošač u vezi s povratkom robe jest izravni trošak povrata robe. Prodavač vraća cjelokupnu otkupnu cijenu najkasnije 30 dana nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora. Kupac nema pravo odustati od ugovora u slučaju da su gume već postavljene na naplatak odnosno ako više nisu u originalnom pakiranju.

Različita skladišta i različiti rokovi isporuke omogućuju nam da vam ponudimo najbolju ponudu. To su svježe gume, osim ako nije drugačije navedeno.

Sve gume imaju 1 godinu tvorničke garancije. Ovo je opća tvornička garancija za proizvod koju daje proizvođač. Pojedine gume imaju dodatno "kasko" osiguranje od oštećenja. Ova vrsta garancije je dodatno označena.

Sve gume dostupne u trgovini stare su manje od 18 mjeseci. U principu, gume nisu starije od godinu dana, osim ako se dodatno ne navede godina proizvodnje.

× Kako vam mogu pomoći?