fbpx

SKU: 6924064169258 Kategorija:
74,68

Potrošnja goriva C

Poboljšajte učinkovitost goriva s našim visokokvalitetnim gumama klase C. Naša posebno optimizirana guma smanjuje potrošnju goriva putem minimalnog otpora kotrljanja. Uz izvrsno prianjanje i stabilnost na cesti, naše gume klase C pružaju udobnu vožnju i sigurnost. Odlučite se za naše gume klase C i ostvarite veću ekonomičnost uz zadržavanje vrhunskih performansi.

Prianjanje gume - klasa A

Istaknite se na cesti s našim premium gumama iz klase A za nevjerojatno prianjanje i performanse. Naša visokotehnološka rješenja omogućuju vrhunsku trakciju na suhim i mokrim površinama, pružajući izvanrednu sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Osvježite svoje vozačko iskustvo s vrhunskim gumama klase A koje nude izvanrednu kvalitetu i pouzdanost.

Srednja buka guma

Osigurajte sigurnu vožnju uz naše kvalitetne automobilske gume s umjerenom razinom buke. Naš asortiman nudi izvrsno prianjanje i stabilnost na cesti, omogućujući vam udobno putovanje. S gumama umjerene glasnoće postići ćete optimalnu ravnotežu između performansi i tišine. Odaberite kvalitetne gume za svoje vozilo.

Vrsta gume

Ljetna

Širina

235

Promjer

16

Visina

65

Namjena

Osobne/SUV/kombi gume

Brand

Aplus

Često postavljana pitanja

Sukladno članku 43.c Zakona o zaštiti potrošača, kupac ima pravo obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana od primitka robe da odustaje od ugovora, bez potrebe da navede razlog svoje odluke. Roba se mora vratiti u sljedećih 30 dana. Jedini trošak koji snosi potrošač u vezi s povratkom robe jest izravni trošak povrata robe. Prodavač vraća cjelokupnu otkupnu cijenu najkasnije 30 dana nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora. Kupac nema pravo odustati od ugovora u slučaju da su gume već postavljene na naplatak odnosno ako više nisu u originalnom pakiranju.

Različita skladišta i različiti rokovi isporuke omogućuju nam da vam ponudimo najbolju ponudu. To su svježe gume, osim ako nije drugačije navedeno.

Sve gume imaju 1 godinu tvorničke garancije. Ovo je opća tvornička garancija za proizvod koju daje proizvođač. Pojedine gume imaju dodatno "kasko" osiguranje od oštećenja. Ova vrsta garancije je dodatno označena.

Sve gume dostupne u trgovini stare su manje od 18 mjeseci. U principu, gume nisu starije od godinu dana, osim ako se dodatno ne navede godina proizvodnje.

× Kako vam mogu pomoći?