fbpx

SKU: 4250427427430 Kategorija:

287,89

287,89

Potrošnja goriva D

Izbalansirajte učinkovitost i performanse s našim gumama klase D srednje potrošnje goriva. Nudimo vam pouzdane gume koje pružaju uravnoteženu potrošnju goriva i izvanredno prianjanje na cesti. S našim gumama klase D, možete očekivati stabilnu vožnju, udobnost i sigurnost, dok istovremeno štedite gorivo. Postignite optimalan balans s našim gumama klase D.

Learn more

Prianjanje gume - klasa A

Istaknite se na cesti s našim premium gumama iz klase A za nevjerojatno prianjanje i performanse. Naša visokotehnološka rješenja omogućuju vrhunsku trakciju na suhim i mokrim površinama, pružajući izvanrednu sigurnost i udobnost tijekom vožnje. Osvježite svoje vozačko iskustvo s vrhunskim gumama klase A koje nude izvanrednu kvalitetu i pouzdanost.

Izuzetno tiha guma

Poboljšajte vožnju s našim automobilskim gumama koje pripadaju razredu najtiših u svojoj kategoriji. Naše gume pružaju izuzetno prianjanje i stabilnost na cesti, uz dodatak tišeg iskustva vožnje. S gumama koje spadaju u najtiši razred, osiguravate udobnost i performanse za vaše vozilo. Izaberite najbolje za svoju vožnju.

Vrsta gume

Cjelogodišnja

Širina

275

Promjer

18

Visina

65

Brand

Falken

Namjena

Osobne/SUV/kombi gume

Često postavljana pitanja

Sukladno članku 43.c Zakona o zaštiti potrošača, kupac ima pravo obavijestiti tvrtku u roku od 14 dana od primitka robe da odustaje od ugovora, bez potrebe da navede razlog svoje odluke. Roba se mora vratiti u sljedećih 30 dana. Jedini trošak koji snosi potrošač u vezi s povratkom robe jest izravni trošak povrata robe. Prodavač vraća cjelokupnu otkupnu cijenu najkasnije 30 dana nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora. Kupac nema pravo odustati od ugovora u slučaju da su gume već postavljene na naplatak odnosno ako više nisu u originalnom pakiranju.

Različita skladišta i različiti rokovi isporuke omogućuju nam da vam ponudimo najbolju ponudu. To su svježe gume, osim ako nije drugačije navedeno.

Sve gume imaju 1 godinu tvorničke garancije. Ovo je opća tvornička garancija za proizvod koju daje proizvođač. Pojedine gume imaju dodatno "kasko" osiguranje od oštećenja. Ova vrsta garancije je dodatno označena.

Sve gume dostupne u trgovini stare su manje od 18 mjeseci. U principu, gume nisu starije od godinu dana, osim ako se dodatno ne navede godina proizvodnje.

× Kako vam mogu pomoći?